Egg Albumen (альбумін)

Нет в наличии
Egg Albumen (альбумін)
- Stock: Нет в наличии
199.00 грн.
Тут пока пусто!
Egg Albumen - високо якісний HNV інгредієнт, використовуваний в при виготовленні бойлів як відмінного сполучника і затверджувача приманок, вміст білка в ньому понад 80%.
Він використовується в HNV в основному для зниження часу варіння і для отримання твердої зовнішньої оболонки бойла. Чим довше варяться молочні білки і амінокислоти, тим більше їх гине. Отже, яєчний білок, скорочуючи час варіння, захищає білки і амінокислоти. Якщо ваші бойли розпадаються при закиданні коброю, спробуйте додати 40-50 грам альбуміну і це вирішить вашу проблему назавжди.
Дозування на 1 кг сухого базового міксу: для приготування бойлів від 30 до 120 грам на кг.