Главное меню
Корзина

Egg Albumen (альбумін)

Egg Albumen (альбумін)
Нет в наличии
Egg Albumen (альбумін)
  • Stock: Нет в наличии
199.00 грн.

Доступные варианты

Egg Albumen - високо якісний HNV інгредієнт, використовуваний в при виготовленні бойлів як відмінного сполучника і затверджувача приманок, вміст білка в ньому понад 80%.

Він використовується в HNV в основному для зниження часу варіння і для отримання твердої зовнішньої оболонки бойла. Чим довше варяться молочні білки і амінокислоти, тим більше їх гине. Отже, яєчний білок, скорочуючи час варіння, захищає білки і амінокислоти. Якщо ваші бойли розпадаються при закиданні коброю, спробуйте додати 40-50 грам альбуміну і це вирішить вашу проблему назавжди.


Дозування на 1 кг сухого базового міксу: для приготування бойлів від 30 до 120 грам на кг.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
Плохо Хорошо