Главное меню
Корзина

Tiger Nuts (8-12мм) (500 г)

Tiger Nuts (8-12мм) (500 г)
Tiger Nuts (8-12мм) (500 г)
Новинка -20 %
Tiger Nuts (8-12мм) (500 г)
Tiger Nuts (8-12мм) (500 г)
Tiger Nuts (8-12мм) (500 г)
  • Наявність: В наявності
  • Артикул: 4098TN80_5
79.20 грн.
99.00 грн.
1 або більше: 79.20 грн.
Діаметр
8-12 мм
Вага
500 г
1 кг
3 кг
5 кг
25 кг
Характеристики
Діаметр 8-12 мм
Вага 500 г

Tiger Nuts (тигрові горіхи) - Іспанія

Що стосується зернових, то тигрові горішки, ймовірно найкраща альтернатива там, де заборонено використовувати бойли. Якщо правильно приготувати тигрові горіхи, їх високу привабливість і атрактивність можна буде порівняти з бойлами. Незважаючи на низьку засвоюваність тигрових горішків, вони дуже привабливі для коропа.

Приготування тигрових горіхів, вимагає особливої ​​уваги, оскільки це надає солодкуватий присмак, хрускіт і неймовірний аромат, який притягує коропа як магніт.

Рецепт приготування тигрових горішків:

1. Замочіть горіхи на 36-48 годин

2. Додайте води, так щоб горіхи були повністю покриті водою і варіть їх протягом 40 хвилин.

3. Після варіння, дайте охолонути горіхам до кімнатної температури і перелийте їх в відро з герметичною кришкою.

4. Через 3-5 днів у вас будуть готові горіхи в густій солодкій рідині.

Важливо: вода в якій ви варили горіхи містить багато глюкози, це допоможе запустити процес ферментації горіхів. Для більш швидкої ферментації, під час замочування ви можете додати 200-300 г цукру на 1 кг горіхів або скористатися підсолоджувачем.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано Добре