Anchovy Extract - справжній екстракт зі свіжих анчоусів. Ця повністю натуральна рідина утворена в процесі 18 місячної ферментації анчоусів разом із додаванням солі та цукру, що створює дуже пікантний готовий продукт.
Використання екстракту з анчоусів нескінченне, він є чудовим доповненням до будь-якої суміші зернових і може бути доданий відразу після їх приготування.
Оскільки це дуже рідка рідина, вона надзвичайно розчинна, тому при зануренні у воду дуже швидко розсіює вільні амінокислоти. Його в'язкість також надає чудову можливість замочувати бойли, оскільки рідина проникає прямо до серцевини, повільно вивільняючи пікантну привабливість.
Характер продукту: ферментований екстракт анчоусів з додаванням солі та цукру, не містить консервантів або підсилювачів смаку, з сильним рибним ароматом і червонувато-коричневим кольором, не розчиняє пва.
Рекомендації щодо дозування:
Для цього натурального продукту немає обмежень на його використання, чим більше ви використовуєте, тим більше привабливості буде створюватися за рахунок збільшення розчинності приманки для коропа.
- при виготовленні бойлів 20-30 мл/кг
- мікси для пелетса, спод мікси, стік мікси і «метод» мікси: 50 мл/кг
- дуже добре підходить для використання в якості замочування бойлів
- неймовірно ефективна в поєднанні з белачаном